Cat Eye Magnet

5.00 

“Cat Eye Magnet” je alat koji se koristi u nail artu kako bi se postigao efekt koji podsjeća na mačje oko na noktima. Ovaj magnetni alat koristi se s gel lakom koji sadrži metalne pigmente kako bi stvorio karakterističan uzorak koji podsjeća na refleksiju svjetla u oku mačke.

Kako bi se postigao “Cat Eye” efekt, koristi se poseban gel lak koji sadrži metalne čestice. Nakon nanošenja sloja ovog laka, magnet se postavlja iznad laka dok je još svjež i koristi se kako bi se privukli metalni pigmenti prema sebi i stvorili linije ili uzorak koji podsjeća na mačje oko.

Ovaj efekt dodaje dubinu i sjaj manikuri, čime se stvara jedinstven i zanimljiv izgled na noktima. “

SKU: 1053 Kategorija: ,

Opis

The “Cat Eye Magnet” is a tool used in nail art to achieve a design effect that resembles a cat’s eye on the nails. This magnetic tool is used with gel polish that contains metallic pigments to create a distinctive pattern reminiscent of the light reflection in a cat’s eye.

To achieve the “Cat Eye” effect, a special gel polish containing metallic particles is used. After applying a layer of this polish, the magnet is placed over the polish while it’s still wet and is used to attract the metallic pigments towards itself, creating lines or a pattern resembling a cat’s eye.

This effect adds depth and shine to the manicure, creating a unique and captivating appearance on the nails.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.