Kist spužva za ombre

8.00 

Kist sa spužvom za ombre tehniku koristi se za postizanje glatkih i prelaznih boja na noktima, posebno popularnoj “ombre” ili “gradacijskoj” tehnici. Ombre tehnika uključuje postupno prelamanje boje s jedne nijanse u drugu, stvarajući postupni prijelaz i efekt “ombré” ili “sunset”.

Evo kako se koristi:

 

Priprema Noktiju: Prije nego što započnete s ombre tehnikom, osigurajte da su nokti čisti, oblikovani i spremni za nanošenje laka.

 

Odabir Boja: Izaberite dvije ili više boja koje želite koristiti za ombre efekt. Boje bi trebale biti slične nijanse kako bi se postigao glatki prijelaz.

 

Priprema Laka: Nanesite prvu boju laka na spužvu kista. Pazite da nanesete boju ravnomjerno duž duljine spužve.

 

Nanošenje na Nokat: Laganim pokretima tapkanja, nanesite spužvu na nokat. Počnite od sredine nokta prema vrhu (kutikuli), kako biste postigli postupni prijelaz boje. Ponavljajte tapkanje dok se boje glatko prelijevaju jedna u drugu.

 

Prelaz i Intenzitet: Ako želite intenzivniji prijelaz, nanesite više puta boju na nokat. Ako želite blaži prijelaz, nanesite lakše i manje puta.

 

Čišćenje Ruba: Kistom ili aplikatorom umočenim u acetone, nježno očistite rub nokta kako biste uklonili višak laka sa kože.

 

Završni Sloj: Nakon što ste postigli željeni ombre efekt, nanesite sloj završnog premaza kako biste zaštitili i dali sjaj noktu.

 

Čišćenje Kista: Nakon upotrebe, kist s spužvom operite i osušite kako biste ga pripremili za sljedeći put.

Spužvasti kist za ombre tehniku omogućuje vam postizanje profesionalnog izgleda s glatkim i prelaznim bojama na noktima. Važno je vježbati i eksperimentirati kako biste postigli željeni rezultat i savladali tehniku postupnog prijelaza boja.

SKU: 1051 Kategorija: , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.