Ljepilo Royal Sensitive 5 ml

19.51 

 • Royal Sensitive crno ljepilo za ekstenzije trepavica.
 • Vrijeme sušenja: 3-4 sec
 • Sadržaj: 5 ml
 • Rok trajanja: 2 mjeseca nakon otvaranja
 • Izdržljivost trepavica: 3-4 tjedana
 • Idealna vlaga: 40-55 %
 • Idealna radna temperatura: 19-24 °C
 • Za osobe s osjetljivim očima, bez mirisa.
  PROIZVOD JE NAMIJENJEN ISKLJUČIVO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU!

  Ljepilo za osjetljive oči formulirano je s blažim sastojcima kako bi se smanjila mogućnost iritacije ili alergijskih reakcija kod osoba s osjetljivim očima. Evo kako takvo ljepilo djeluje
  Blagi Sastojci: Ljepila za osjetljive oči koriste sastojke koji su manje vjerojatno da će izazvati iritaciju ili alergijske reakcije. To uključuje smanjenje ili eliminaciju sastojaka koji su poznati po tome da izazivaju reakcije
  Manja Koncentracija Kemikalija: Ova ljepila često sadrže manje koncentracije kemikalija koje obično koriste ljepila za standardne ekstenzije trepavica. To pomaže smanjiti rizik od reakcija kod osjetljivih pojedinaca.
  Hipoalergeni Testovi: provode se testiranja kako bi provjerili kako će ljepilo reagirati na osjetljivu kožu i očiSmanjeni Miris: Ljepilo za osjetljive oči ima manji ili nikakav miris. To može pomoći smanjiti nelagodu i iritaciju kod osoba koje su osjetljive na mirise.
  Kontrolirano Sušenje: Ljepila za osjetljive oči često imaju nešto dulje vrijeme sušenja. To omogućava profesionalcima više vremena za precizno postavljanje trepavica bez potrebe za brzim radom.
  Sigurna Retencija: Iako ljepila za osjetljive oči obično imaju kraću izdržljivost, ona i dalje osiguravaju da trepavice ostanu čvrsto pričvršćene tijekom određenog razdoblja.Testiranje Osjetljivosti: Prije nanošenja trepavica s ljepilom za osjetljive oči, preporučuje se testiranje osjetljivosti (patch test) na malom dijelu kože kako bi se provjerilo hoće li doći do reakcija.

SKU: 0139 Kategorija:

Opis

Royal Lashes ljepilo za trepavice

Proizvedeno pomoću najkvalitetnijih medicinski odobrenih sastojaka.

Sva ljepila posjeduju ISO Certifikat.
Molimo testirajte svoje klijente
na alergijsku reakciju 48 sati prije tretmana. (Patch Test)
Samo za profesionalnu upotrebu!

Da biste postigli najbolje rezultate i izbjegli začepljenje bočice:
Prije upotrebe dobro protresite ljepilo!
Pri tre
šenju ljepila uklonite čep, te pokrijte vrh bočice aluminijskom folijom ili trakom za vosak.
Obrišite
vrh bočice nakon svake uporabe ljepila.
Nakon otvaranja,
skladištite ljepilo okomito u hermetički zatvorenoj posudi ili na hladnom i suhom mjestu.

UVIJEK protresite ljepilo najmanje 1 minutu prije svake uporabe / otvaranja! Obavezno čvrsto zatvorite čep kako biste spriječili da ljepilo dođe u kontakt sa zrakom.
Kap
ljepila koja se koristi ne bi trebala biti ni prevelika (što je veća površina, više će ljepila doći u kontakt sa zrakom), niti previše mala (rizik je da će se odmah osušiti).
Kako biste izbjegli gubitke, nemojte dodavati svježe ljepilo prethodnim kapljicama ljepila (kontakt između kapljica “starog” i “novog” ljepila, učiniti će ljepilo gustim za samo 5 minuta), također strogo je preporučeno promijeniti kap ljepila svakih 30 minuta.
Ljepilo ne voli promjene temperature, čuvajte ga na hladnom i suhom mjestu daleko od izravnog sunčevog svjetla, ali ne u hladnjaku.
Nakon otvaranja, ljepilo će trajati
i do 2 mjeseca ako se pravilno skladišti, te se dobro protrese prije svakog korištenja.