Radna lampa LED MOON LIGHT “soft touch” s dodirnim sustavom za namještanje – crna

230.00  (1,732.94 kn)

SKU: 1156 Categories: ,

Opis

Ova elegantna i stilska lampa ne samo da osvjetljava vaš prostor, već također poboljšava izgled vašeg studija ljepote, klinike ili ureda sa svojim modernim dizajnom.

Naša lampa koristi energetski učinkovitu LED tehnologiju koja pruža svjetlo, dugotrajno bez trošenja previše energije. S podešavanjem jačine i temperature boje, lako možete prebaciti od toplog i udobnog ambijenta do svijetlog i fokusiranog radnog svjetla.

Naša radna lampa također je dizajnirana sa praktičnosti u vidu. S panelom za kontrolu dodirom i ugrađenim USB priključkom, možete puniti svoje uređaje dok radite ili se opuštate. Osim toga, njezin podešavajući okvir omogućuje vam usmjeravanje svjetla točno tamo gdje vam je potrebno.

Naša LED moon svjetiljka “SOFT TOUCH” je specijalizirana za beauty postupke, rad u klinici, uredu, snimanje i stvaranje sadržaja. Pruža potpuno pokrivanje svjetla, podesivu visinu, tople i hladne tonove, rotirajući okvir i ravnu bazu za stabilnost. Pruža ravnomjerno, bez sjena svjetlo za olakšavanje beauty postupaka, rada i stvaranja sadržaja.

LED moon svjetiljka sa “mekanim dodirom” je kontrolni sustav koji se odnosi na svjetlo koje se može uključiti / isključiti ili zatamnjivati blagim pritiskom na osjetljivu dodirnu površinu. Ovaj tip kontrole omogućuje jednostavno korištenje bez potrebe za tvrdim tipkama ili prekidačima.

Ima nekoliko ključnih značajki:

  • Potpuno pokrivanje svjetla: svjetiljka pruža potpuno i ravnomjerno pokrivanje kako bi se eliminirale sjene i istaknula određena područja kada je potrebno.
  • Podešavanje visine: Lampa se može podešavati po visini, kako bi se prilagodila različitim upotrebama i okruženjima.
  • Topli i hladni tonovi: Lampa pruža i tople i hladne tonove svjetla, čime korisnicima omogućuje da odaberu svjetlo koje najbolje odgovara njihovim potrebama.
  • Okretni okvir: Lampa ima okretni okvir, što omogućuje jednostavno usmjeravanje svjetla gdje je potrebno.
  • Ravna baza: Lampa ima ravnu bazu, što pruža stabilnost i olakšava pozicioniranje lampe na željeno mjesto.

Sada možete imati lampu koja pruža najbolje od stila i funkcionalnosti! Naša lampa je najbolji izbor!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.