3M Transpore traka

4.18 

  • 3M Transpore traka
  • Jednostavna za rukovanje u rukavicama
  • Dobro prianja na kožu
  • Prozirna i porozna

Transpore traka je prozirna medicinska traka koja se često koristi u različitim zdravstvenim i kozmetičkim postupcima. Ova traka je izrađena od prozirnog materijala koji omogućava da se koža i područje ispod trake jasno vide. To je posebno korisno kada je potrebno držati zavoj ili materijal na mjestu, ali istovremeno želite pratiti stanje kože ili promatrati proces ispod trake.

Transpore traka je samoljepljiva, što znači da se lako pričvršćuje na kožu. Koristi se u kozmetičkim tretmanima kao što su ekstenzije trepavica ili druge procedure gdje je potrebno pričvrstiti određene materijale ili uređaje.

Osim svoje primjene u medicini i kozmetici, transpore traka može biti korisna u mnogim drugim situacijama gdje je potrebno pričvrstiti nešto na kožu, a istovremeno zadržati vidljivost i praćenje stanja ispod trake

SKU: 0246 Kategorija:

Opis

Transpore tape is a transparent medical tape commonly used in various healthcare and cosmetic procedures. This tape is made of clear material that allows the skin and the area underneath the tape to be seen clearly. This is especially useful when it’s necessary to secure a dressing or material in place while still wanting to monitor the condition of the skin or observe the process beneath the tape.

Transpore tape is self-adhesive, making it easy to attach to the skin. It is used in cosmetic treatments such as eyelash extensions or other procedures where specific materials or devices need to be affixed.

In addition to its applications in medicine and cosmetics, transpore tape can be useful in many other situations where something needs to be attached to the skin while maintaining visibility and monitoring the condition underneath the tape.