3M Microfoam Traka – Širina 5 cm

15.33 

    • 3M Microfoam Traka
    •  Dimenzije 50mmx5m
    •  Izvrsna alternativa gel jastučićima jer ne sadrži gel, stoga je manja mogućnost alergije

 

Microfoam traka je specijalizirana medicinska traka koja se često koristi u različitim zdravstvenim i kozmetičkim postupcima. Ova traka je napravljena od mekanog i fleksibilnog materijala koji pruža udobno prianjanje na kožu. Karakterizira je prisutnost malih pora ili mjehurića zraka u strukturi trake, što joj omogućuje da bude prozračna i propusna za zrak.

Microfoam traka se često koristi kao alternativa tradicionalnim trakama za flaster, posebno na osjetljivim područjima kao što su lice ili druge delikatne površine. Njena sposobnost da bude prozračna omogućuje koži da diše ispod nje, smanjujući rizik od iritacija ili problema s kožom. Ova traka je također samoljepljiva, što znači da se lako pričvršćuje na kožu bez potrebe za dodatnim ljepilom.

Širina trake :

Obriši odabrano
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Microfoam tape is a specialized medical tape commonly used in various healthcare and cosmetic procedures. This tape is made from soft and flexible material that provides comfortable adhesion to the skin. It is characterized by the presence of small pores or air bubbles in the tape’s structure, allowing it to be breathable and permeable to air.

Microfoam tape is often used as an alternative to traditional adhesive bandages, particularly on sensitive areas such as the face or other delicate surfaces. Its ability to be breathable allows the skin to breathe underneath it, reducing the risk of irritation or skin issues. This tape is also self-adhesive, meaning it can be easily applied to the skin without the need for additional adhesive.

Dodatne informacije

Širina trake

2.5cm, 5cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.