3M Micropore traka

4.18 

  • 3M Micropore traka
  •  osnovni proizvod za tehniku izolacije donjih trepavica
  •  pruža dodatnu pomoć pri održavanju očnih jastučića na mjestu

Micropore traka je medicinska traka koja se često koristi u različitim zdravstvenim i kozmetičkim postupcima. Ova traka je izrađena od mekog i fleksibilnog materijala koji omogućava udobno prianjanje na kožu. Micropore traka je posebno poznata po svojoj visokoj propusnosti zraka, što znači da omogućava koži da diše i smanjuje rizik od iritacije.

Ova traka je samoljepljiva i nježna prema koži, što je čini pogodnom za osjetljiva područja.Koristi se u kozmetičkim tretmanima kao što su ekstenzije trepavica, kako bi se pridržavale donje trepavice tijekom postupka.

SKU: 0167 Kategorija:

Opis

Micropore tape is a medical tape commonly used in various medical and cosmetic procedures. This tape is made from soft and flexible material that allows comfortable adherence to the skin. Micropore tape is particularly known for its high breathability, meaning it allows the skin to breathe and reduces the risk of irritation.

This tape is self-adhesive and gentle on the skin, making it suitable for sensitive areas. It is used in cosmetic treatments such as eyelash extensions to hold down the lower lashes during the procedure.